Bedenk een (activatie) idee, gericht op millennials, die het Nederlandse Rode Kruis helpt om structureel meer fondsen te werven.

Business driver
Als mensen zelf kunnen bepalen waar hun geld naar toe gaat, zijn ze eerder geneigd geld uit te geven


Real Brand Value
Diversiteit


Consumer Insight
Mensen willen zelf invloed uitoefenen op hun bijdrage aan het goede doel


Mission/Idea
Het Rode Kruis helpt mensen hun eigen foundation te starten

 CASE 

in opdracht van Havas Lemz

START JOUW EIGEN FOUNDATION!


In je leven sta je vaak voor verschillende keuzes. Keuzes die grote of kleine impact hebben op jouw leven, of op iemand anders’ leven. Kiezen is niet makkelijk, zeker niet in deze maatschappij. Want er zijn zoveel keuzes! En het moeilijke daarvan is, er is geen goud of fout. Maar dat voelt wel zo. Want als je het ene kiest, waarom dan niet het andere?


Dit is zeker met goede doelen. Er zijn zoveel goede doelen, met zo veel verschillende doeleinden. Het ene doel richt zich op kanker, het andere specifiek op kinderen. En probeer daar maar eens uit te kiezen, want alle doelen hebben een goede intentie! Kiezen maakt het daarom niet makkelijk. En daarnaast het feit dat zodra je doneert, het goede doel zelf bepaald waar het geld precies heen gaat. Maar wat als jij kan bepalen waar het geld heen gaat?


Start je eigen foundation! Het starterspakket voor iedere beginnende donateur. Start jouw eigen foundation en richt je op een maatschappelijk doel van het Rode Kruis, waarin jij bepaalt hoe en wat!

Kies je eigen goede doel door je te richten op één van de richtingen binnen het Rode Kruis en daar je eigen affiniteit aan toe te voegen. Ontwerp je eigen foundation en vraag het starterspakket aan!

Krijg punten met promotie of donatie acties en ontvang zo steeds meer hulpmiddelen om jouw foundation groot te maken! Zo wordt jij een influencer vanuit het Rode Kruis.