podcast logo hoge qualli.jpg

Hersenschuddingleven

Podcast

Podcast voor mensen met een (zware) hersenschudding

Een hersenschudding. Iedereen heeft er wel eens van gehoord of mee te maken gehad, twee weken lang hoofdpijn, even rustig aan doen en dan is het weer voorbij. Valt allemaal wel mee, het leven gaat gewoon door.

Totdat het niet zo soepel blijkt te gaan. Na die twee weken gaat het helemaal niet beter. Iedere prikkel lijkt te veel, alsof de wereld je overvalt. TV kijken, muziek luisteren, naar buiten gaan of met mensen zijn is ineens allemaal te heftig. Ineens hebben we het niet meer over weken, maar over maanden... soms zelfs jaren.

 

Leven met een hersenschudding is niet makkelijk, het verandert alles in je leven. Vrienden en familie gaan gewoon door en jij zit voor je gevoel vast. Maar, je bent hierin niet alleen!

 

1 februari 2018 kreeg ik een ongeluk, waarin ik een Post Commotioneel Syndroom (PCS), of te wel een zwaardere hersenschudding, opliep. Mijn herstelproces verliep moeizaam, waarbij gerichte hulp en informatie ontbrak. In de afgelopen jaren heb ik veel dingen ontdekt en geleerd over het herstel van hersenen, voeding, mindset, lifestyle, emoties, grenzen en persoonlijke ontwikkeling.

a

Ik neem je in de podcast afleveringen mee in mijn ontdekking naar herstel en hoop jou te inspireren en motiveren met kennis die ik heb opgedaan. Om het voor jou een stukje makkelijker te maken!

Podcast

Alle streamingskanalen op één pagina, onder ander Spotify, Apple Podcast, Google Podcasts, Anchor en meer.

Instagram

Kom in contact door mij een bericht te sturen via DM en blijf op de hoogte van de nieuwste afleveringen!

Final edit - Coco Boek Cover.jpg

Boek

Een autobiografisch boek over de emotionele rollercoaster tijdens het eerste anderhalf jaar van mijn herstel.

Spotify

Meteen de podcast luisteren?

Stream de podcast op Spotify!

Youtube

Kan jij je beter concentreren met beeld? Kijk de afleveringen mee via youtube!