auteursfoto.jpg

Mijn naam is Coco. Ik zit in mijn laatste jaar van mijn Bachelor; Communicatie Advertising op de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Momenteel studeer ik af als freelancer. Ik ben een creatief met een verhaal. In mijn afstudeerjaar (2018) heb ik een ongeluk gehad, waarbij ik zware hersenschudding opliep en moest stoppen met mijn studie. Stoppen met werken. Stoppen met alles. Een jaar lang heb ik thuis gezeten om te herstellen. Ik kon geen muziek luisteren, geen tv kijken en nauwelijks naar buiten. Ik had intense hoofdpijn en ik was elke minuut van de dag overprikkeld. Om te herstellen moest ik fysiek en mentaal grenzen verleggen. In die tijd kwam ik er achter wat echt belangrijk voor mij is: Verbintenis.

Verbintenis met mijzelf en met andere mensen, door mijzelf kwetsbaar op te stellen, niet bang te zijn voor het maken van fouten, lef te tonen, zelfvertrouwen te hebben en open staan voor nieuwe dingen. Binnen drie jaar was ik bijna volledig hersteld en kon ik weer verder met afstuderen.

​In de tussentijd heb ik niet stilgezeten. Ik heb fysiek en mentaal aan mijn gezondheid, ontwikkeling en dromen gewerkt. Ik leerde mijn sterke kanten en mijn valkuilen nog beter kennen. Ik ben leergierig, nieuwsgierig, op zoek naar uitdaging en zet mij voor 120% in om mijn doelen te behalen. Ik ben een podcast gestart voor lotgenoten om kennis, inspiratie en motivatie te delen. En ik heb de kans om mijn horizon te verbreden door extra minors te volgen met beide handen aangegrepen.

Ik richt mij als creatief op conceptontwikkeling, met verschillende specialisaties.

Eén van die specialisatie is copywriting door middel van storytelling. Dit bewijst zich door het schrijven van een eigen boek Vallen en Opstaan en meerdere longreads. In het autobiografische boek deel ik mijn ervaring met het herstellen van een zwaardere hersenschudding. Ik heb woorden gegeven aan een periode die moeilijk uit te leggen was, waarbij de vele emoties die ervaren worden ter sprake komen. In de longreads breng ik onderwerpen als straatintimidatie en hulpverlening bij hersenletsel ter sprake door middel van Verhalende Journalistiek.

Een andere specialisatie is neuromarketing, waarbij de kennis van hersenen centraal staat. Bij conceptontwikkeling draait het niet om het product of dienst dat verkocht moet worden, maar om het verhaal dat het met zich mee draagt. Mensen worden het best bereikt als er wordt ingespeeld op hun emoties. Daarom focus ik mij op het gevoel dat een verhaal overbrengt, en vooral welke emotie daarbij wordt getriggerd.

Tijdens mijn studie heb ik mij ook gespecialiseerd in trendwatching en het onderzoeken en creëren van kunst, die tevens toegevoegde waarde bieden bij het creëren van concepten. Door de minor trendwatching beheers ik vaardigheden waardoor ik door middel van het observeren van nieuwe trends kan inspelen op komende ontwikkelingen. Mijn kennis met de minor in het onderzoeken en creëren van kunst heeft mij geleerd dat een verhaal op diverse manieren kan worden verteld en geïnterpreteerd. Ik heb hierbij ervaring opgedaan in het overbrengen van een verhaal in diverse beelduitingen.  

01-5092.jpg

Bericht ontvangen!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!